NPMB 110 JAAR TOONAANGEVEND!

Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB)

Wij stellen ons graag voor als bestuur van de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB). Sinds jaar en dag betrokken bij de collectieve arbeidsovereenkomst voor de werknemers in de muziekinstrumenten en bladmuziek en de pianostemmers en pianotechnici.
Wij voelen ons dé brancheorganisatie voor ondernemende muziekspecialisten.
Onze oorsprong ligt bij ondernemers in toetsinstrumenten. Sinds 1911!

Opleiding en vorming
Met lidmaatschapsgelden en subsidie uit het sociaal fonds organiseren we opleidings- en vormingsactiviteiten ten behoeve van werkgevers en werknemers.

Ondersteuning
NPMB geeft haar leden ondersteuning op vele fronten. Denk aan advies, informatie, kortingen en scholing. Onze activiteiten zijn erop gericht om de belangen van de leden te dienen, soms duidelijk zichtbaar, soms meer op de achtergrond.

Belangenbehartiging
In de belangenbehartiging trekt de NPMB op met cao-partner Dibevo. Achter de schermen, zowel in Den Haag als Brussel, overlegt en onderhandelt Dibevo met overheden en (internationale) organisaties om het ondernemen met zo min mogelijk belemmeringen te laten verlopen. Met elkaar zorgen we ervoor dat de wet- en regelgeving niet tegen maar juist voor de ondernemers werken.

Bestuur

Joost van Hartevelt, vicevoorzitter/opleidingszaken
Philip Schumer, penningmeester
Aart Markies, secretaris/cao commissie

 

Actuele CAO

Welkom als lid van onze brancheorganisatie